Rendelés

Rendelési igény esetén a legfontosabb információ a kívánt geometria és a darabszám

Rendelésleadási tájékoztató

Ha a lehető leggyorsabban szeretnél ajánlatot kapni, csatold az arajanlat@isc3d.hu címre küldött emailhez a 3D modellt, befoglaló méretekkel és a telefonszámodat kapcsolatfelvételhez. A küldhető kiterjesztésekről az oldal alján tájékozódhatsz.

Az alábbi tájékoztató azért jött létre, hogy megkönnyítse a közös munka elkezdésével járó folyamatot.

Rendelési igény esetén a legfontosabb információ a kívánt geometria és a darabszám. A geometriát, amennyiben már van konkrét modell, a legtöbb CAD-es fájlformátumban tudjuk fogadni. Egyéb esetben egy segítőkész tervezőcsapat áll rendelkezésre az elképzelések megvalósítására akár rajz, vagy személyes konzultáció alapján is. Csere és pótalkatrészek megalkotása, valamint törött, sérült elemek újramodellezése és gyártása is a szolgáltatási körünkbe tartozik. A darabszámra vonatkozó kapacitásunk erős összefüggésben van a modell méretével és komplexitásával, de általánosságban kijelenthető, hogy 1-től akár több 1000 darabos megrendelések teljesítésére is képesek vagyunk.

Egy nyomtatott alkatrész elkészítéséhez a darabszám és a geometria elegendő információval szolgál, de ahhoz, hogy annak sikeres és működő alkalmazását biztosítsuk tudnunk kell azt is, hogy a nyomtatott darabnak milyen funkcionális feladatot kell ellátnia. Vannak-e előre meghatározható/becsülhető mechanikai feltételek és igénybevételek melyeket ki kell bírnia. Ismernünk szükséges a pontossági követelményeket, illetve a felületi minőséggel kapcsolatos elvárásokat amennyiben ez releváns. Fontosnak tartjuk, hogy nem csak a nyomtatást biztosítsuk, hanem annak sikeres implementációját is, így esélyes, hogy bizonyos esetekben módosítási javaslatokat teszünk, ha tudjuk, hogy az eredeti elképzelés nem lenne hosszú életű. Anyag- és technológia-választás kérdésében is szakértő mérnökök segítségét adjuk. A fentiekben leírt információk megküldését és/vagy átbeszélését követően tudunk árajánlatot tenni.

Ajánlatkérés

arajanlat@isc3d.hu címre küldd:

  • a modellt/rajzot
  • a befoglaló méreteket
  • a telefonszámodat.

Ha nincs modell, akkor műszaki rajzot is küldheted, ha nincs rajz sem, kérj emailben személyes konzultációt és küldd el telefonszámodat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

*Küldhető CAD kiterjesztések: .STL, .CTL, .OBJ, .PLY, .ZPR, .ZBD, .AMF, .WRL, .3DS, .FBX, .MJPDDD, .BFF, .BPZ, .IGES, .IGS, .STEP, .STP, .SAT, .SAB, .MODEL, .CATPART, .CATPRODUCT, .X_T, .ASM, .ASM., .PRT, .PRT., .SLDASM, .SLDPRT, .VDA, .SLC

Copyright © isc3d.hu – Minden jog fenntartva.