Rólunk

Rendkívül gyorsan, pontos és funkcionális alkatrészeket gyártunk, egy munkadarabtól akár a több ezer darabos megrendelésekig

Industrial Service Center 3D

Korábban a megrendelő specifikus szolgáltatások teljes gyártósorokat, maró és fröccsöntő gépeket, nagy létszámú személyzetet igényeltek, sok pénzbe és időbe kerültek. A XXI. század kezdetére ez nagymértékben megváltozott, újszerű gondolkodásra, megközelítésekre van szükség: ma a megrendelő rövid idő alatt vár el minőségi munkát versenyképes díjazásért.

Az új technológiai és humán kihívásokban mi lehetőséget, és nem fenyegetést látunk, hiszen a globális innovációs megújulás fősodrában dolgozunk. Az Industrial Service Center 3D nemzetközi szinten is egyedülálló 3D nyomtató eszközparkkal és kapcsolódó komplex szolgáltatási körrel rendelkező klaszter az additív gyártástechnológia területén. A rendkívül fejlett 3D nyomtatási technológiák feloldják a hagyományos gyártási technológiáknál fennálló gyártási korlátokat, eltörlik a kényszerű kompromisszumokat, növelik a gyártott alkatrészek funkcionalitásait, drasztikusan lerövidítik a gyártási ciklusokat.

Fő célunk az ügyfélkör professzionális, világszintű, és versenyképes kiszolgálása testre szabott 3D nyomtatás nyújtásával, kiterjedt gépi lefedettséggel, a legmagasabb szintű mérnöki szolgáltatás párosításával. A rendelkezésre álló technológiákkal a legbonyolultabb geometriákat is képesek vagyunk kinyomtatni a legkülönbözőbb anyagokból.

 

 

A klaszter tagvállalatai a 3D-s nyomtatókhoz kapcsolódó tevékenységeken túlmenően egyéb mérnöki szolgáltatásokkal, kutatás-fejlesztéssel is foglalkoznak (egyedi alkatrészek tervezése, eltört/elkopott alkatrészek utángyártása stb.) Amennyiben megvan a gondolat, de segítségre van szükséged a tervezésben, vagy kérdésed van, kérj személyes konzultációt mérnökeinktől telefonon, vagy e-mailben.

Az utóbbi években több térnyomtatási technológia jelent meg, melyek gyorsaságban és minőségben is nagymértékben felülmúlják elődjeiket. A 3D nyomtatás úttörő szerepe az egyedi alkatrészek készítésében és a nyomtatók folyamatos fejlődése mára olyan szintet ért el, ahol már nem feltétlen kell csak kisebb volumenben gondolkodnunk. Rendkívül gyorsan, pontos és funkcionális alkatrészeket gyártunk, egy munkadarabtól akár a több ezer darabos megrendelésekig.

Magánszemélyek és a vállalati szektor megkeresését egyaránt várjuk, mérnökeinkkel együtt dolgozva minden tervezési és gyártási igény megvalósítható.

Copyright © isc3d.hu – Minden jog fenntartva.