Technológiák

Az Industrial Service Center által használt 3D nyomtatási technológiák

HP Multi Jet Fusion 4200

A HP saját szabadalma mérvadóan gyorsabb a konkurens technológiákhoz képest. A porágyas megoldások között is egy rendkívül egyedi módszerrel képes alkatrészeket gyártani.


HP Multi Jet Fusion 580

Ez a 3D nyomtató képes ipari prototípusok és végfelhasználatra alkalmas színes alkatrészek kis és közepes volumenű gyártására.


3D Systems DMP Flex 100

Precíziós fémnyomtatás a DMP szériával, 3DXpert™ szoftverrel és LaserForm® alapanyagokkal.

3D Systems ProJet MJP 2500 Plus

A 3D Systems gépe a Multi Jet Printing technológiát használva építi a modellt, UV fényre keményedő műanyag és viasz használatával.


3D Systems FabPro 1000

A FabPro 1000 nyomtatónk kiemelkedik kis térfogatú, apró prototípusok gyártásában, mindemellett kiváló minőségű anyagokat is kínál.


CraftBot XL

Precíz és masszív mechanikájának köszönhetően akár 440 mm magas tárgyak nyomtatása sem okoz gondot neki, így a legfelső réteg is olyan jó minőségű lesz, mint az első rétegek. 


CraftBot 3

Asztali 3D nyomtató nagy nyomtatási térfogattal, két függetlenül működő fejjel.


BigRep ONE

A több, mint 1 köbméteres kapacitással a BigRep ONE FDM 3D nyomtató lehetővé teszi az elképzelések kézzel foghatóságát!

Egyéb szolgáltatások

eviXscan 3D Heavy Duty Quadro

Precíz 3D szkenner közepes, vagy akár egyészen nagy méretű tárgyak beolvasására. 4 darab 5 MPix kamerájával egy berendezésen belül két tartománnyal is tud dolgozni. Kialakításának köszönhetően zord környezetben is használható!

3D Systems Haptic Device

Lehetővé teszi a 3D szabad formázást virtuális közegben, legyen szó akár tudományos, akár orvosi alkalmazásról. Egyszerű manőverek a mechanikának köszönhetően, amelyek a kiváló minőségű tervezést segítik elő.

Copyright © isc3d.hu – Minden jog fenntartva.